|
It contains vitamins C, A, B1 and B2.
Minerals: phosphorus, calcium, iron and potassium.
|
Preparation
Peel the eggplant and cut into slices cook in salted water, while soft. drain Beat the eggs and season with all Pass the slices through the egg and then bread Place in a greased pan and sprinkled with breadcrumbs. Roast in a moderate oven |
Ingredients
2 eggs * 2 cloves chopped garlic 1 tablespoon oregano 1 tablespoon parsley * salt to taste * breadcrumbs
Suggestion
Serve with salad of raw vegetables and brown rice
|
Buscas Trabajo? Ahora es fácil, simplemente debes tener ganas de cambiar de vida, no vivir en la ilusión, pero sí tener sueños. Dicen que un valiente no tiene miedo y la verdad es que tiene valentía para enfrentar al miedo. http://goo.gl/forms/PzNOKoGByy
domingo, 10 de mayo de 2015
Eggplant Milnesa
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario