|
Ingredients
1 cup gluten * 2 eggs * 4 tablespoons flour 2 tablespoons oil * ½ cup chopped nuts or crushed * 1 tablespoon parsley * 2 chopped onions 1 tablespoon oregano * 1 clove garlic 1 small portion of cumin * salt to taste suggestion Serve with raw salads or pickled eggplant |
Procedure
- Cook the gluten and grind - Next, add the chopped parsley, onion, garlic, oregano, cumin, oil, flour, beaten eggs and salt - Mix all ingredients - Prepare a greased pan - Distribute the dough by spoonfuls onto the baking sheet, forming steaks - Bake until golden - Remove from heat, báñelos in tomato sauce - Introduce them 15 minutes and simmer - Instead of baked steaks can be fried in hot oil |
Buscas Trabajo? Ahora es fácil, simplemente debes tener ganas de cambiar de vida, no vivir en la ilusión, pero sí tener sueños. Dicen que un valiente no tiene miedo y la verdad es que tiene valentía para enfrentar al miedo. http://goo.gl/forms/PzNOKoGByy
domingo, 3 de mayo de 2015
Gluten steaks
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario