Ingredients
* 2 cups powdered sugar (powdered) * 1 cup water * 2 egg whites until stiff * Lemon juice * Vanilla essence * Essence of mint * 2 chocolate bars coverage | |
Procedure
* Mix in a bowl to fire the sugar and water and stir to dissolve sugar well. * Bring to heat and boil until it forms soft ball syrup point. * Place the syrup to the egg whites until stiff and not whisking while performing this process * Add drops of lemon juice, 1 teaspoon of vanilla extract and a few drops of peppermint oil. * Melt water bath to 2 bars of chocolate and mix with the previous preparation. * Cover the cake. |
Buscas Trabajo? Ahora es fácil, simplemente debes tener ganas de cambiar de vida, no vivir en la ilusión, pero sí tener sueños. Dicen que un valiente no tiene miedo y la verdad es que tiene valentía para enfrentar al miedo. http://goo.gl/forms/PzNOKoGByy
viernes, 8 de mayo de 2015
Coverage of chocolate mint
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario