|
Rich in carotene (source of vitamin A) and high in fiber and sugar. It has beta carotene.
|
Preparation
- Cook carrots with potatoes in 8 cups of water Let them cool slightly - Then you lícuelas in the same liquid - Take the heat and add the sauce, stirring always - Season with salt and before removing from the heat, add the cream |
Ingredients
4 potatoes without shells * 3 carrots * 1 onion * 2 cloves garlic * 2 tomatoes * 1 tablespoon chopped parsley 2 tablespoons heavy cream * 8 cups water * salt and oregano to taste
Sauce
- Brown the garlic and chopped onion in a small amount of oil - Add the grated tomatoes, parsley and oregano. |
Buscas Trabajo? Ahora es fácil, simplemente debes tener ganas de cambiar de vida, no vivir en la ilusión, pero sí tener sueños. Dicen que un valiente no tiene miedo y la verdad es que tiene valentía para enfrentar al miedo. http://goo.gl/forms/PzNOKoGByy
martes, 19 de mayo de 2015
Cream of Carrot
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario