|
Properties
30% protein, 40% fat, 15% carbohydrates, vitamins A, B1, B2, riboflavin and phosphorus, calcium, iron
Preparation
Saute the onion and carrot in oil until tender Remove from heat In another bowl, whisk the ricotta with bread flour, peanuts and salt Adicióneles braised onions and carrots and seasonings Place in a greased form and lead to fire. Roast for 30 minutes, until golden |
Ingredients
2 cups ricotta * ½ cup toasted and ground peanuts 2 cups bread flour 2 tablespoons oil * 1 onion * 1 carrot, grated or finely chopped * salt and oregano to taste |
Buscas Trabajo? Ahora es fácil, simplemente debes tener ganas de cambiar de vida, no vivir en la ilusión, pero sí tener sueños. Dicen que un valiente no tiene miedo y la verdad es que tiene valentía para enfrentar al miedo. http://goo.gl/forms/PzNOKoGByy
martes, 28 de abril de 2015
Ricotta and Roasted Peanuts
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario