|
Properties
30% protein, 40% fat, 15% carbohydrates, vitamins A, B1, B2, riboflavin and phosphorus, calcium, iron
Preparation
* Mix gluten dough with walnuts, peanuts, onion, garlic, parsley and peppers * Roll in the grinding machine * Add to this mass eggs, salt, oil and boiling water. mix well * Place on a greased and sprinkled with grated form pan * Bake in hot oven for half an hour. then reduce heat and allow 30 minutes more on medium oven until dry water |
Ingredients
* ½ Kg. Of dough gluten * * ½ cup walnuts ½ cup peanuts * 1 onion * 3 garlic cloves * 2 eggs * 1 teaspoon salt * 4 tablespoons oil * 3 sprigs of parsley * 2 ripe peppers * 2 ½ cup boiling water * breadcrumbs |
Buscas Trabajo? Ahora es fácil, simplemente debes tener ganas de cambiar de vida, no vivir en la ilusión, pero sí tener sueños. Dicen que un valiente no tiene miedo y la verdad es que tiene valentía para enfrentar al miedo. http://goo.gl/forms/PzNOKoGByy
martes, 28 de abril de 2015
Gluten Roast
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario